Keukens en interieur

Verheyen staat garant voor de beste service in keukens, badkamers, dressings, kasten op maat… Van ontwerp tot afwerking in het kleinste detail, wij zien niets over het hoofd.

Projecten in de kijker

Badkamer

Op zoek naar een nieuwe badkamer of plannen voor een totaalrenovatie van uw bestaande badkamer? Bij Verheyen bent u aan het juiste adres

Totaalinrichting Genk

Voor dit interieur ging het interieurteam samen met de klant op zoek naar de juiste mix van materialen om zo tot een warm & huiselijk geheel te komen.

KEUKENS

Buiten 40 jaar ervaring, hebben wij ook een zeer rijk aanbod aan keukens. Van een landelijke keuken tot een tijdloze witte keuken, de keuze is aan u!

BADKAMERS

Wenst u een nieuwe badkamer of een totaalrenovatie van uw oude badkamer? Met ons is alles mogelijk. Wij geven u graag advies over uw renovatie of helpen u graag om een volledig nieuwe badkamer naar uw smaal te realiseren.

 

 

 

MAATWERK

Wij realiseren dressings & kasten op maat die perfect in uw woning passen en uw leefplek verbeteren.

High end keuken met keramisch werkblad

De keuken is het kloppend hart van het huis. Wij vinden het uiterst belangrijk dat u zich er goed in voelt! In deze ruime keuken werd er gekozen voor een wit generfd werkblad dat een mooi contrast vormt met de zwarte fronten van de kastenwand.

Meer inspiratie nodig?

Verheyen,
Trouwe partner van: