Bouwmaterialen

Verheyen is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de bouwwereld.
Door onze jarenlange ervaring hebben we een zeer gevarieerd aanbod kunnen opbouwen dat bestaat uit de beste merken aan de beste prijs!

Bouwmaterialen in de kijker

Canal Grande Maasmechelen

Voor deze unieke high end appartementen, gelegen aan de Zuid-Willimsvaart, werd de Ferro baksteen van Nelissen gebruikt.

Moderne eengezinswoning

De inwoners van deze moderne eengezinswoning kozen voor de handvormgevelsteen Lava van Nelissen. 

Gevelstenen

Bij het vinden van de ideale gevelsteen spelen verschillende factoren een rol: vorm, textuur, kleur, voegtype… Tips en inspiratie nodig? Kom langs in onze bouwhandel.

Binnenmuurstenen

Binnenmuurstenen dragen de constructie van uw bouw. Bovendien leveren ze een bijdrage aan uw leefcomfort omwille van de thermische en akoestische eigenschappen. Op zoek naar kwalitatieve binnenmuurstenen? Kom bij ons langs.

Dakbedekking

Er bestaan twee soorten dakpannen: betonnen en keramische dakpannen. Ieder van deze twee soorten heeft zijn voor- en nadelen. Hulp nodig bij je keuze? Vraag ons om advies.

Isolatie

Het isoleren van uw woning biedt zowel financiële als ecologische voordelen. Wie goed isoleert zal er op termijn de vruchten van plukken. Isolatie nodig? Bij ons kan u terecht.

AFWATERING EN SANITAIR

Een goede afvoer is nodig zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Op zoek naar PVC-buizen, septische putten, geulen, deksels, regenwaterputten…? Kom langs in onze bouwhandel.

Afwerking

Zijn de grondwerken afgelopen en is uw woning water- en winddicht? Dan kan u beginnen aan de afwerking aan de binnenkant van uw woning. Bij ons kan u terecht voor alle technieken tot het laatste likje verf.

Enkele realisaties

Bekijk enkele van onze talrijke realisaties. Vragen bij uw bouwproject? Wij staan voor u klaar.

Ter Engelen De Wikke 

Voor de nieuwbouw van het schoolgebouw van Vrije Basisschool voor Buitengewoon Basisonderwijs – Ter Engelen De Wikke in Maaseik kozen architecten Stef Wevers en Lieselotte Van den Bosch i.o.v. ARCHIPELAGO/AR-TE kozen de bruine keramische gevelsteen Cassia van Wienerberger.

Benieuwd naar meer?

 

Verheyen,
Trouwe partner van: