Tegelhandel

Verheyen is bij velen bekend omwille van de vakkennis op het vlak van tegels. Naast onze hoofdzetel in Maasmechelen, kan u ook terecht in onze vestiging in Houthalen. Kom bij ons langs voor advies bij de keuze en de aanschaf van de juiste vloer- of wandtegel.

Tegelhandel in de kijker

Loft Maasmechelen

De inwoners van deze ruime loft in Maasmechelen kozen voor een lichte en tijdloze vloertegel die gemakkelijk te onderhouden is. 

Brasserie Robuust

De eigenaars van brasserie Robuust in Zutendaal zochten naar tegels die perfect bij de naam van hun zaak pasten. Uiteraard konden ze vertrouwen op ons advies! 

Bezoek onze Quick-Step webshop

Bij ons vind u een ruim aanbod aan kwaliteitsvloeren voor elke kamer in uw woning. We leggen u graag de verschillen uit en helpen u de laminaat-, parket- of vinylvloer te vinden die het best past bij uw persoonlijke behoeften.

 

buitentegels

Net als binnen, wilt u ook buiten de juiste sfeer creëeren met uw tegel. Op zoek naar een geschikte tegel voor uw tuin, balkon of terras…? Kom bij ons langs en ontdek ons uitgebreid aanbod aan buitentegels.

Cementtegels

Cementtegels hebben een uniek karakter en vormen een echte eye catcher in uw interieur. Hulp nodig bij deze keuze van de juiste cementtegel? Vraag ons om advies.

Keramische tegels

Aan keramische tegels zijn er heel wat voordelen verbonden. Ze zijn kras- en vlekbestendig, bestand tegen weer en wind, onderhoudsvriendelijk… Ontdek nog meer voordelen in onze tegelhandel.

Wandtegels

Een wandtegel kan voor de perfecte afwerking zorgen in uw keuken of badkamer. Bovendien zijn ze zeer gemakkelijk te onderhouden. Ontdek onze keuzemogelijkheden op gebied van kleuren, formaten en patronen.

Vloertegels

Vloertegels zijn één van de meest populaire soorten van vloerbedekking. Ze zijn heel erg duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Interesse? Kom bij ons langs voor meer info, inspiratie en prijsadvies.

PARKET-, LAMINAAT en Vinyl

Houdt u van gezelligheid en sfeer? Dan zijn parket- en laminaatvloeren de ideale oplossing voor uw woning. Ze zorgen voor een warme en authentieke uitstraling in huis. Doe inspiratie op in onze toonzaal of bezoek onze Quick-Step webshop.

Enkele realisaties

Bekijk enkele van onze talrijke realisaties. Laat u door ons adviseren bij de keuze en aanschaf van de juiste tegel. Neem contact met ons op!

Optiek Huygen

Net zoals het kiezen voor een nieuwe bril of zonnebrillen, is ook de keuze voor de juiste vloer geen gemakkelijke opgave. Samen met de zaakvoerders van optiek Huygen, Guido en Dominique, kozen we voor een hout-look vloer die sfeer en warmte uitstraalt.

Meer inspiratie nodig? Bekijk onze realisaties.

Verheyen,
Trouwe partner van: