(VER)
BOUWEN DOE JE MET VERHEYEN

Vanaf het uitgraven van uw kelder tot en met de inrichting van uw interieur kan u terecht bij het Maasmechelse familiebedrijf Verheyen. Inmiddels is het bedrijf 4 afdelingen rijk: keuken en interieur, tegelhandel, bouwmaterialen en de doe-het-zelf afdeling. 
KWALITEITSVOLLE MERKEN

Verheyen is een vaste waarde in de Limburgse bouwsector. Zowel voor de ruwbouw als de afwerking kan u bij ons terecht. Gevelstenen, dakpannen en isolatie zijn maar enkele producten uit het aanbod bouwmaterialen,waarvan we een permanente voorraad op peil houden. We werken enkel met kwaliteitsvolle merken die een vlotte service en levering garanderen. In de tegelshowroom, waar we naast particulieren, ook architecten, aannemers en bouwheren ontvangen, neemt het team van Verheyen u mee in een wereld van unieke vloer- en wandtegels. In onze tegelafdeling staat keuze centraal. Of het nu gaat om keramische tegels, natuursteen, parket of laminaat, Verheyen heeft voor elke woning de gepaste oplossing. Onze specialisten loodsen u door het enorme aanbod en begeleiden uw project tot en met de plaatsing door onze eigen mensen.

UW IDEALE (VER)BOUWPARTNER

Wist u trouwens dat Verheyen één van de weinige Quick-Step Diamond Stores van ons land is? Dit staat garant voor de nieuwste trends en de ruimste keuze in laminaat. Verheyen beschikt sedert enkele jaren ook over een unieke keuken- en interieurafdeling. Hier vindt u niet alleen Italiaans design, maar ook Duitse kwaliteit en creaties van Belgische makelij. Ons assortiment gaat van strak hedendaags tot gezellig landelijk. Hetzelfde geldt voor het segment badkamers en dressings, die ook opgesteld staan in de showroom. Verheyen is thuis in alle takken van de woningbouw en renovatie. Het totaalconcept, de persoonlijke aanpak en de ruime keuze in kwalitatieve producten, maken van ons uw ideale partner bij bouwen en verbouwen.


KLANT GETUIGT: VOOR EN NA

De familie Willemsen woont al enige tijd in het hartje van Hasselt. Hun 2-slaapkamerappartement was aan een grondige renovatie toe. Via de publi-reportage op TVL kwamen ze de firma Verheyen op het spoor. Verheyen verzorgde een totaalrenovatie vanaf de afbraak tot de installatie van de nieuwe keuken, badkamer en slaapkamer.

Titel

INDRUKWEKKEND

“Na het plaatsbezoek van de interieurarchitect van Verheyen, waren we laaiend enthousiast. De ontwerpen werden waarheidsgetrouw gepresenteerd in 3D en we stonden versteld van de functionele invalshoek van de architecte”, aldus mevrouw Willemsen. “We zochten eigenlijk een partner die alle aspecten van de renovatie beheerst zodat we maar met één enkele partij aan tafel moesten zitten. Verheyen beantwoordde perfect aan deze eis: alles werd van A tot Z voor ons geregeld. De afbraak was op zijn zachts gezegd indrukwekkend. Gezien we op de bovenste verdieping wonen zagen we een beetje op tegen de afbraak, maar de eerste dag kwamen de mensen van Verheyen aan met een hoogtewerker, vrachtwagen én container. Op een mum van tijd was ons appartement gestript en konden de nutsvoorzieningen aangepast worden. De vakmannen van Verheyen gingen grondig te werk en verlegden leidingen, zorgden voor voldoende stroomtoevoer etc. “Ik had maar 2 stopcontacten in mijn oude keuken en dat was erg vervelend. Nu zijn er maar liefst zes stroompunten, wat een gemak!”

AANBOD

“Wat ons charmeerde was het feit dat we ook tegels en vloerbekleding konden kiezen in de tegelhandel van Verheyen. De architecte hielp ons voortreffelijk bij de keuze van de juiste vloerbekleding. We kozen uiteindelijk voor een tegel met houtmotief, iets wat erg in is omdat je een warme uitstraling krijgt, met het gemak van een keramische tegel”, bevestigt de heer Willemsen.


INTERIEURAFWERKING VAN A TOT Z

“We bezochten kort voor de aanvang van de renovatie de interieurshowroom van Verheyen. Hier konden we niet alleen heel wat keukens zien, maar ook voor het badkamermeubel, livingmeubel, vestiaire en wasplaats waren er tal van voorbeelden te zien in de showroom. We maakten samen met de architecte de keuze voor een harmonieus geheel waarbij bepaalde materialen terugkwamen doorheen de hele afwerking”.

We kunnen Verheyen aan iedereen aanraden die een druk bestaan heeft en een betrouwbare partner zoekt voor zijn of haar renovatie.

CONCLUSIE

“We zijn echt supertevreden dat we voor Verheyen kozen. We hebben echt alles uit handen kunnen geven en ons volledige appartement werd in een recordtijd tot een pareltje omgetoverd. Volgende week ontvang ik enkele vrienden en ik moet zeggen dat ik er erg naar uitkijk om ons ‘nieuw’ appartement te tonen, lacht Mevr. Willemsen. “We kunnen Verheyen aan iedereen aanraden die een druk bestaan heeft en een betrouwbare partner zoekt voor zijn of haar renovatie.”